Hundegården

Forbua

Byhundegården

Buroversikt

Det finnes 2 typer medlemskap:

- Enkeltmedlem – leier bur i hundegården eller benytter byhundegården.
- Familiemedlem – noen som har samme adresse som et enkeltmedlem.

Alle klubbens medlemmer har tilgang på følgende medlemsfordeler:

• Tilgang til å leie klubbens hytte Bikkjebu.
  • Løpegård til hunden(e).
  • Klubbens fasiliteter og utstyr (klubbhus, vogner, sparkesykler, sleder, verktøy).
  • 10% rabatt på hundeutstyr hos Svalbard Villmarssenter.
  • Felles forbestilling.
  • Mulighet til å leie bur og å stå på venteliste for å leie bur.
  • Mulighet til å ha gjestehund i bur i LHKs hundegård.
  • Et hundefellesskap og sosialt miljø.
  • En klubb som uttaler seg om hunder i saker som angår hunder og hundehold på Svalbard.
  • Modererte priser på klubbens arrangement og løp.
  • Familiemedlemskap - rabattert medlemsskap slik at hele familien kan være medlem.

Vi gjør oppmerksom på at ved familiemedlemskap så har familien kun en stemme i årsmøtet. Utover dette har familiemedlemmer stort sett samme medlemsfordeler som enkeltmedlem, bortsett fra at medlemskapet kun gir tilgang på 2 ekstra bur (totalt kan familiemedlemskap da gi 6 bur).

For å bli medlem må du registrere deg på forsiden, og betale kontigent for den medlemskategori du skal være.
Ønsker du å endre ditt medlemskap må du sende en e-post til styret@longyearbyenhundeklubb.no med beskrivelse av endrinene.