Oktober 28_Info fra styret

Info fra styret

28.10.15

Ti punkts - 'nice to know' - info fra styret:

1) Bikkjebu - hytta er vaska, rydda og klargjort for vinteren etter at tre spreke damer dro dit med båt i oktober. Gulvtepper står nyvasket i en sekk i klubbhuset i Lyb. Bålpanne og nye stoler er fraktet til Bikkjebu. Men: vi trenger ved! Klubben har mye ved, men den må fraktes ut, slik at bikkjespann kan dra dit uten ved i baggasjen.

Altså: lite ved per nå på Bikkjebu, vi håper derfor at noen tar en transporttur dit med scooter og vedsekker (når føret er klart). smile emoticon

2) "Julebord" - styret håper å få til en sosial kveld med mat og drikke til overkommelig egenandel endag før jul. Kanskje blir det på et sted du kan kjøre hund til?

3) Klubben har høsten 2015 bla søkt midler til; foredrag om I) generelt om hundehold, II) etikk og hundekjøring, snøgjerder i hundegården, dekke vet.utgifter på Trappers Trail.

4) Løp i 2016 sesongen: vi trenger folk som kan ta ansvar for å arrangere de ulike løpene. Noen er minimal organisering, men noen må likefullt gjøre det. Mest prekært nå er å få noen til å ta: 1) Hilmar Nøis 2) Bolterdalen Rundt, 3) Solfestløpet for barn. Trappers Trail er i boks.

5) Medlemsskapgiro for 2016 og burleie 2.halvår sendes ut i løpet av nov/des.

6) Burlista og ventelister er oppdatert etter en grundig gjennomgang høsten 2015.

Flere har sagt fra seg bur eller plass på venteliste. Ventelista teller nå 25 linjer med totalt ønske om ca 70(?) bur.

7) For de som vil bruke barnesledene: den største (7-10år) må monteres. Barnesledene skal alltid settes inni klubbhuset etter bruk (slik at de ikke flyger på sjøen).

8) Styret ser på hvordan vi skal kommunisere med medlemmer fremover. Vi har e-post, facebook LHK , Facebook Trappers trail og yahoo-gruppa. Minst en bør ut...vi tenker at vi snakkes om dette på årsmøtet.

9) Byhundegården er åpen for alle hunder (uansett rase) av medlemmer! Bruk den og tren f.eks agility, innkalling osv.

10) ❄ Fint føre i Adventdalen ❄

Alle gode ting er...: Ti!

STYRET