Januar 15_LHK i Endalen

LKH arrangerte overnatting i Endalen for Longyearbyens befolkning

14.01.15

Friluftslivets År 2015 ble offisielt åpnet tirsdag 13. januar med en utfordring til hele landet om å tilbringe natta utendørs.

Longyearbyen Hundeklubb inviterte Longyearbyens befolkning til å ta med telt og sovepose til Endalen for å overnatte mens 42 hunder var isbjørnvakter! I tillegg til hundene hadde vi også våken vakt på skift, LJFF bidro til dette i tillegg til medlemmene i hundeklubben.

Det var 24 telt i leiren, og omkring 70 overnattende. Yngstemann var Anna Marie på 2 år. Røde Kors bidro med telt til de som hadde lyst til å overnatte, men ikke hadde telt selv.

Takk til alle samarbeidspartnere, som i tillegg til de nevnte var Aktiv i Friluft som tok seg av annonsering og påmelding, Lokalstyret som sponset oss med vedsekker og lån av bålpanne og UNIS som lånte ut dotelt.

(Bilde: Andrine Kylling )