Klubben

Longyearbyen Hundeklubb (LHK) ligger i Adventadalen 500m øst fra byen. Hundegården er vert polarhunder tilhørende fastboende på Svalbard. Klubben legger opp til ulik og variert aktivitet, med felles turer, kurs, konkurranser og sosiale samling. Klubben eier en hytte på Kapp Laila, en lavo med ovn og flere kjøredoninger.

Longyearbyen hundeklubb ønsker at flere skal få oppleve gleden ved hundekjøring, hundetrening, agility, bruk av hund og de fine naturopplevelsene hunder er med på å gi, og har i 2014 utvidet og utbedret den eksisterende hundegården. Den fullførte utbyggingen vil gi hundeiere i hele byen mulighet til å lufte hund i trygge omgivelser og samtidig gi flere muligheten til å drive med hundekjøring som friluftsaktivitet.

Hundeklubben har nå 63 bur til utleie og kan huse opptil 120 polarhunder. Dersom du ønsker plass må du først bli medlem ved å betale inn medlemskontigenten, etter den er betalt sender du en egen mail til styret og ber om å bli satt opp på ventelisten for burplass. Du vil ikke bli satt opp på ventelisten for bur før kontigenten er bekreftet innbetalt.

For mer informasjon om medlemskap og burleie se på info på forsiden eller ta kontakt med styret:

styret [at] longyearbyenhundeklubb.no

Klubben