Bolterdalen Rundt

Bolterdalen Rundt 2017

Om løpet

Snørekjøreløpet Bolterdalen Rundt går av stabelen lørdag 18. februar 2017. Det blir start kl. 12.00.

Klasse

Det blir en klasse for 1 og en klasse for 2 hunder. Du velger selv om du vil ha ski eller spark.

Løypa

Start/Mål blir i Bolterdalen, ca 1 km inn i Bolterdalen, der hundeløypa fra Greendog m.fl kommer ned til skuterløypa. Løypa er lik for begge klassene, ca 5 km.

Sikkerhetsutstyr

Det vil være isbjørnvakter på Bolterdalen Rundt, dermed er det ikke krav om å ha med våpen for å delta.

Aldersgrense

Det er ikke satt noen aldersgrense, annet enn at deltakelse må være i samråd med foresatte, dersom deltakeren er under 18 år. Alle deltakere må kunne kontrollere hunden(e) sin(e), blant annet kunne stanse dersom nødvendig.

Påmelding på e-post (inkl. navn på hunden(e) du skal delta med) til

bolterdalenrundt [a] longyearbyenhundeklubb.no innen torsdag 16. februar kl. 24.00.

NOK 50,- i deltakeravgift. Alle som fullfører løpet får deltakermerke i tøy.

Praktisk informasjon

Parker bilen ved hovedveien der veien opp til de nevnte hundegårdene tar av, og gå innover løypa, så finner du start.

Prisutdeling

Premieutdeling blir felles med premieutdelingen for Trappers Trail 2017, søndag 26. mars.

Velkommen!

Start/Mål er ca. 1 km i Bolterdalen.Trykk på kartet .

Startliste

1 hund (0)