Bikkjebu

Bikkjebu og Lavvoen

Bikkjebu er hundeklubbens hytte på Kapp Laila, ca. 30 km fra Longyearbyen. Hytta er tilgjengelig for alle klubbens medlemmer under følgende betingelser:

- Søknad om bruk av hytta sendes hytteansvarlig per e-post (bikkjebu [at] longyearbyenhundeklubb.no) innen onsdag kl.12:00.

- Når flere søker om hytte til samme tidspunkt, avgjøres hvem som får hytta ved loddtrekning. Det bør gis prioritet under trekning til medlemmer som skal reise umotorisert.

- Ved, lampeparafin og stearinlys skal tas med av de som kjører skuter/båt dit. For de som kjører hundespann er ved inkludert.

- Gass er inkludert i prisen og de som låner hytta må sjekke status på gassbeholdningen og melde ifra til hytteansvarlig.

- Hunder skal settes opp på anvist plass (ved stolper). En felles nattline til 9 hunder ligger i boden. Nattline må bli på Bikkjebu.

- Husk å plukke hundebæsj og kast den i sjøen (sommeren) eller på sjøisen (vinteren)

- les også Retningslinjer for utleie av Bikkjebu

Medlemmer kan også låne klubens lavvoen (ca. 4-personer). Utleie koster 50 NOK/natt.

Konto nummer LHK: 0539 71 50099

Longyearbyen hundeklubb, Postboks 196, 9171 Longyearbyen